Regnar nu^^


Tja!!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Vi var och kollade på en lägenhet. Och den var fin. Sen så har jag inte gjort så mycket mer. Imorgon så kommer Madde ut hitt. För att på Lördag så åker vi till Norge. Och Madde ska följa med. Det ska bli jätte kul. Jag kommer att ladda upp några bilder där ifrån. Jag längtar jätte mycket. Ikväll så ska mina kusiners mamma och pappa äta middag med oss. För att dom flyttade in i det andra huset idag. Så just nu bor vi hoss mormor. Men hon har åkte till Norge. Så det är bara jag, mamma och pappa som bor här nu. Så just nu har jag gansta så tråkigt. Det finns inte så mycket att göra här ute. Tycker ni att jag ska ha en frågestund här på bloggen? Ni får gärna kommentera vad ni tycker om det. Jag hoppas att ni gillar min nya design. Men jag ska försöka att ändra hedern idag, för att den är inte så snygg. Just nu så regnar det här ute. Idag så blir det ett kort inlägg. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Ny Design^^


Tja!!
Har inte kunnat blogga på typ en vecka. För att jag har gjort så mycket annat. Förra Måndagen så var jag,mamma,pappa och mormor på Glimmingehus. Och vi lyssnade på spökhistorier där. Och det var jätte roligt. Tack Glimmingehus och till han som brättade dom. Förra året så var vi där, det var så kul så vi åkte ditt igår igen. Tisdagen så gjorde jag inte så mycket, bara satt hemma och kollade på tv. jag orkade inte göra något. Onsdagen så kom några av våra kompiar ut till oss. Och dom sov över här tills på Torsdag. Vi hade jätte kul. Vi badade från båten. Och det var jätte kul. På Torsdagen så åkte våra kompisar hem. Och vi åkte upp till Göteborg.

När vi kom upp till Göteborg så gick vi rund på stan, och sen på kvällen vid halv sju. Så skulle vi möta min kusin. För att hon bor i Göteborg med hennes kille. Så vi gick och åt på min kusins kille's resturang där han är kock. Och det var jätte god mat. Tack för den goda maten som du gjorde. Och när vi satt där så blev en afär typ rånade mitt imått oss. Så det kom många poliser ditt. Det var ganska så coolt. På Fredagen så skulle vi gå och se på Pink. Så det var därför vi åkte upp till göteborg. Jag,mamma och pappa gick rund på stan. Och jag hittade ett jätte fin linne som jag köpte. Också hittade jag en Onange klocka, och den var jätte fin. Sen vid tre tinden så hade våra kompisar kommigt upp. Så vi gick och åt på en resturang som heter" Lilla London" och det var väll sådär gott. Var mycket godare förra dengen. På kvällen så gick vi och såg på Pink. Och hon gjorde en bra show.

På Lördagen så gick vi runt lite på stan. Och sen så skulle vi kolla på min kusins och hennes killes lägenhet. Och den var jätte fin. Efter att vi hade gjord det så var väl klockan rund tre. Så då åkte vi hem. Vi köpte med oss pizza hem. Efter det så kollade vi på en film som heter " skärgårdsdoktorn" när jag var mindre så älskar jag dom. Så det var kul att kolla på dom igen. Efter att jag har bloggat klart så ska jag nog kolla på en film till. Jag har gjort en ny design. Och jag är jätte nöjd med den. Hoppas att ni också gillar den. Ni får gärna kommenterar här nere var ni tycker om den. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

En jätte bra dag^^


Tja!!
Jag har inte bloggat så mycket nu isommar. Och det är för att jag inte har orkat och inte haft tid. Denna veckan så har jag inte gjort så mycket. Och det är för att jag inte har typ orkat. I onsdags så köpte jag en ny kamra och det är en: IXUS 130. Och jag är jätte nöjd med den. Den tar bra bilder filmar i HD. Så jag jar värkligen rekomendera den. Men det kostar jätte jätte mycket pengar. Vi har fixat båten nu. Så att igår när farmor och farfar var här ute så körde jag en runda med den. Pappa, jag och farfar var med ute i den. Farmor vågade inte åka ut med den. Jag är jätte nöjd med båten. Imorgon så ska några kompisar komma till oss. Och det ska bli kul. Idag till middag så hade vi tackos (stavas?). Och det var jätte gott. Som ni alla vet så är jag på mitt landställe. Och vi har bara internet inne hos mormor. Så jag kan inte blogga så ofta. Men just nu så sitter jag och tittar ut över vattnet. Och det ät jätte myskigt.

Idag är det en sådan dag som jag aldrig kommer att glömma. Idag så var jag och pappa och såg på Erik Grönwall i Svedala. Och det var jätte kul. Jag fick hans atograf (stavas?) och en blid där jag står brevid han. Erik Grönwall är en av mina idoler. Under konseren (stavas?) så rörde jag han. Det var så himla kul att kolla på han. Jag har aldrig sett han på riktigt. Jag har bara sett han på tv. Så det var riktigt riktigt cool. Så därför kommer jag aldrig att glömma den dagen jag träffade Erik Grönwall. Som ni kan se på bilden så är det sant att jag har träffat han. Jag var jätte glad när jag fick träffa han. Jag kommer alltid att minnas denna dagen.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Somewhere Between A Rock And A Hard Place. Och den är jätte bra. För att Erik är så jätte bra. Ni kanske har fattat varför jag lyssnar på Erik. Om ni inte har gjort det så är det för att jag träffade han idag. Jag tycker att ni ska söka på Youtube på Erik Grönwall och lyssna på han. Sen så får ni gärna kommentera vad ni tycke om han. Jag tycker att jag får lite kommentarer. SÅ ni får gärna kommentera lite oftare. För det är kul när man får kommentarer tycket jag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Ska köpa en ny kamra^^


Tja!!
Har inte kunat blogga på ett tag. För att jag har gjort så mycket nu under sommarlovet. Det kommer kanske inte att bli så mycket upptaderingar nu under sommarlovet. Den 30 Juli så åker jag till Norge. Och där kan jag inte blogga. Men det jag har gjort sendan jag bloggade sist är: på Lördagen så var jag med tre kompisar och vi hade det jätte kul. VI var ute med båten och badade. Pappa brukar inte bada. Men har gjorde det då. Sen så sov dom över här tills på söndag. Och vi var uppe hela natten. Och jag menar värkligen det. Vi typ 06:00 så gick vi och badade. Det var ganska så klat i vattnet. På Söndagen så åket dom hem vid 14:00. För att jag skulle ha släkt kalas. Och jag var ganske så trött. Men alla kan nog fatta varför jag var det. Också började det att åska och blixtra. Och jag gillar inte det.

På Måndagen så var jag med en kompis. Och vi hade det kul. På kvällen så åt vi hos mormor. Och det blev stektskrubba (stavas?). Och det var jätte gott. Sen så ska pappa att jag inte har fått mina veckopengar (stavas?) för detta året. Och min kamra är jätte dålig. Så då sa pappa att dom skulle betala en liten del på kamra. Och jag blev jätte glad. För jag behöver värkligen en ny. Och jag vet redan vilden jag vill ha det är: Canon Digital IXUS 100. Tror jag att det är, jag är inte säker. Mamma och jag ska kanske åka och kolla på kamran idag. För att pappa kommer inte hem förren 21:00. För att det har hänt något på hans jobb.

Nu så lyssnar jag på Måns Zelmerlöw - Maniac. Och den ät bra. Det är ju såklart att den är bra, för Måns är ju alltid bra. Han kommer alltid att vara min stora idol. Jag har haft han som idol ända sedan 2007. Så det är väldigt länge. Jag har också haft Amy Diamond som idol länge. Jag tror att jag har haft Amy som idol lite längre än Måns. Jag vet inte hur gammal elelr vilket år det var, jag började tycka att Amy Diamond var bra. Jag har alla hennes skiver. Utom en och det är en första. Annars så har jag alla mina andra idolers skiver som dom har sleppt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Bloggar igen^^


Tja!!
Det var ett tagsedan jag skrev här inne. Men jag har gjort så mycket. Så jag har inte hunnigt att blogga. Nu under sommaren så kanske det inte kommer att bli så mycket bloggande, Men men... jag ska försöka att uppdatera när jag har tid. Under denna tiden som jag inte har kunnat bloggat så har jag gjort massor av saker. I söndags så var jag ju på bio. Och jag sog Eclipse och den var jätte bra. Jag tycket att den var mycket bätter än dom andra filmerna. I Måndes aå var jag med en kompis som sovöver tills Tisdag. Och vi hade det jätte kul. Vi spelade ett kortspel som heter rammy (stavas?). Och jag vann första gången som vi spelade det i Måndes. Men på Tisdagen så vann han. Men jag tycket att det var helt okej. Vi byggde korthus. Han byggde hela tre våningar. Jag kan inte ens bygga två. Så han var bra. På att bygga kort hus.

I Trsdags så kom en till kompis till mig. Så vi var tre kompisar här ute. Och dom två sovöver tills Onsdag. Och vi hade jätte kul. Jag tycker att vi ska göra om det. Vid 23:30. Så gick vi ner till hamnen och skulle bada. Och det gjorde vi. Men det var jätte läskigt. Men vi överlevde endå. På Onsdagen så gjode vi inte så mycket. Vi tog det lungt. Och dom åkte hem på kvällen. I Torsdags så skulle jag vara med en kompis, men det blev inte av. För att vi tycke inte att det var lönt att vara i två timmar. Också visade sig att jag, mamma, pappa, mormor, farmor och farfar skulle gå och se någon teater som var utomhus i Ystad. Och den heter: Markurells i wadköping. Och den var ganska så bra. Jag tycket att han som spelade sonen som heter Johan i teatern var lite söt. Men jag har inte han som idol. Och nu idag har jag hjälp mormor att ladda in bilder på sin dator. Och det är en jätte fin kväll ute. Och faktiskt varmt.


Nu så lyssnar jag på Eric Saade - Break of dawn. Och den är bra. Så jag tycker att ni kan kolla in den. Om ni nu gillar Eric Saade. Jag tycker inte så jätte mycket om han. Man denna låten är helt okej. Imorgon så kommer det att bli 30 grader varmt ute. Mamma sa det till mig igår. Jag hoppas värkligen att det blir det. För då så kan man ju be pappa att köra mig och några kompisar till ett ställe när man kan bada från vår båt. Jag hoppas värkligen att det blir så varmt som mamma sa. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Bio idag^^


Tja!!
Det blev ett kort inlägg idag. Men det gör väl inte. Igår så hade vi jätte roligt. Och vi badade, åt jätte god mat, kastade pil, pratade. Det var jätte kul att träffa mamma's kompisar. Det var två vuxna och två barn som sovöver här. Och jag tycket att vi hade det kul. Idag så har jag varit på två kompisar. Och det var jätte kul. En av mina kompisar's mamma körde henne ut. Också var hennes lilla syster med. Så jag, mamma, pappa, Min kompis, hennes lilla syster och deras mamma följde med oss ut i båten. Och vi åkte och badade. Det var jätte skönt i vattent. Till och med mamma badade. Och hon brukar inte bada så ofta. Eller jo ibland. Min kompis's lilla syster är också min kompis. Jag tycket att vi hade det jätte kul. Hoppas att ni tycker att det är okej att jag laddar upp filmer eller klipp istället för bilder.

Idag så ska jag gå på bio. Med några kompisar och vi ska se Eclipse. Den nya filmen av twilight serigen. Och det ska bli kul. Min kompis som var här ute innan idag, ska också gå och se den. Men inte samtidigt. Vi satt också och kollade på new moon. För att hon hade inte sett den innan. Och jag tycker att New Moon är bra. Jag är inte så jätte stort fan av twilight. Men jag gillar endå filmerna. Jag kan inte fatta att igår så var det ett årsedan jag såg Måns Zelmerlöw's show. Och han är så himla bra. Hur många gillar Måns? Jag kan nog få ihopa ett helt inlägg om bara Måns Zelmerlöw. Men jag kan inte lova att jag komemr att göra den. Men det hade varit kul om jag har gjort ett inlägg om mina idoler. Men det kommer nog en dag när jag har riktigt tråkigt. Fötlåt för att det blev lite konstigt med vidion. Men den var stor så den blev inte så som det brukar bli. Men det är nog inye få farligt för er. Jag tycker att ni ska kolla på vidion. För det var Erik Grönwall's första musikvidio vad jag vet. Och låten är bra den heter " Take Me On".

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - We Could Learn A Lot. Och den är bra. Vi skulle igentligen ha grillar kött till middag idag. Men köttet var dåligt. Så att pappa skulle köpa hem mat tills idag. För att han är och jobbar nu. Jag vet inte varför han behöver jobba på en helg. jag tycker att det är skönt att ha sommarlov. I början av Augusti så ska vi åka till Norge. Och jag längtar jätte mycket. har inte varit där uppe på två år tror jag att det är. Det är så mysigt där, sitta och äta krabbor och bara ta det lunget en hel vecka. Så jag kommer inte att kunna blogga. Men jag får blogga när jag kommer hen där ifrån. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 

Kram Rebecca  

Badade igår^^


Tja!!
Kunde inte blogga igår för att pappas jobbar kompisar var här. Och det var faktiskt kul. Vi badade vid 20:00. Och det var första gången som jag badade iår. Och det var faktiskt varmt. Kommer kanske att bada idag också. För att mammas kompisar kommer om typ två timmar tror jag. Också är det några som kommer att sovaöver. För att dom bor inte här i närheten. Nu så ligger "Lill Tili" i vatten. Jag har inte dopt henne till det namnet än. Men hon får heta det så länge. Jag är jätte glad att vi äntligen har fått i henne. Mamma sa till mig att det skulle bli upp mot 26 grader varmt idag. Så jag har värkligen lust på att bada idag.


För ett årsedan så var jag, mamma och mormor och såg Måns Zelmerlöw. Och hen gjorde en sån bra show. Här är ett klipp som någon som var där på samma show som vi. Och jag såg han live. Jag kan inte fatta det. Måst gå nu, vi ska gå och bada. Blir ett kort inlägg idag. Men skriver mer i morgon. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca


Erik Grönwall i sommarlovsmorgon^^


Tja!!
Igår efter att jag hade bloggat så gjorde jag inte så mycket jag spelade lite sims. Och det var kul. Imorgon så kommer pappas jobbar kompisar. Och det ska väl bli kul. Och på Lördag så kommer mammas kompisar. Kanske blir det en lite båt tur med min lilla båt. Eller så kanske det blir med den stora Tili. Som vi har döpt båten till. Ja, det är morfar som döpt den. Och min båt som jag håller på att fixa med har jag kommigt på ett namn. Och det ät "lilla Tili" för hon är mindre än den stora. Så idag så har jag typ bara kvar att ta av tejpen som jag satte på båten för att jag inte skulle måla utanför. Sen ska vi ut i havet och leta upp en ring som man ska typ festa en boj i tror jag. Jag har mest slappat idag. Och med det så är de att kolla på film. Och det blev mysteriet på kyrkogårdsön. Jag tycker att det ät bra och spännande. Så den är helt klart värd att kolla in. Jag tror att han kan hyra den, men jag är inte säker.

Idag så gästade Erik Grönwall sommarlovsmorgon. Här är det en vidio när Erik sjunger låten "Take me on" och den är bra. Om ni missade det så kan ni kolla på det här. Eller så kan man kolla på barnkanalen kloackan 18:30 idag. Om ni vill få mer klip med Erik Grönwall så kan ni kolla på hans hemsida. Som jag skrev igår så kollar jag på hans blogg varje dag. Eller så kan du kolla svt.se/sommarlov. Där kan man kolla på alla hans klip som han medvärkade (stavas?) i idag. Elelr så kan du kolla in min andra blogg. Där finns det olika vidio som jag lägger upp. Så kolla där om du vet adresen (stavas?). Jag vet det, men det är inte så konstigt. Kommentera om just du vill veta min andra blogg. Just nu så glitrar det i havet. Och det ät klar blå himmel och solen skiner. Efter att jag har bloggat klart så ska jag nog gå ner och lägga mig på bryggan ock läsa en rikyg bra bok. Nu så känns der värkligen att det ät rikig sommar. Gud vad jag har längtat till detta. Idag så åker en som jag känner ner till Tyskland och ska vara där i två år tror jag. Hopaps att han får det bra där nere.

Nu så lyssnar jag på Måns Zelmerlöw - Hold on. På Lördag så var det ett årsedan jag var på hanns konser (stavas?) park i Malmö. Jag tycke att han gjorde en så bra konser (stavas?). Ifall Måns ska göra en spelning här nere i skåne denna sommaren så vill jag jätte gärna kolla på han. Jag kan inte fatta att jag har fått träffa han. 2007 så sog jag han på tv och jag belv helt typ kär i han, för att han var så bra. Också 2009 så fick jag träffa han. Jag kommer aldrig att glömma den 16/12-09. Det är en dag som jag föralltid kommer att minnas. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

RSS 2.0