Kom hem idag^^


Tja!!
Kom hem idag från washington dc. Och det var super kul där!! Jag hade det kul med mina två kompisar och alla andra. Bilderna kommer att komma när jag har fått in dem på datorn. Så jag vet inte när det kommer. Idag så landade planet vid 07:00 så jag har nu varigt vaken i mer en ett dyngn:) Jag kommer att sova super gptt i min egen säng. Även om luftmadrassen i usa var skön. Efter att jag har bloggat så måste jag gå och ducha, för att mitt hår är smutsigt.

När jag kom hem så såg jag att Kompisar på nätet inte finns kvar på svt.se. Gud var jag är lersen för det. Jag älskar det<33 Jag hoppas att det kommer ut på dvd. Då ska jag köpa den!! Imorgon så är det skolan och det kommer inte att bli så kul. Jag vill mycket hälldre ha lov än att gå i skolan. Nu så vill jag att det ska bli vår. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Idag fyller jag 15 år^^


Tja!!
Som ni vet så fyller jag 15 år idag. Och det är super kul!! Jag får köra moped, jag kan inte själv fatta det. Det känns som det var nyss som jag fyllde 5 år. Så himla snabbt 10 år går. Om 5 år så är jag 20 år!! Jag hopps att jag får det som jag önskar mig. Men det får ni reda på när jag kommer hem. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Svar på en kommenter^^

Jag undrar hur du kommer på vad du ska skriv om och vlka bilder du väljer att lägga ut. Önskar att jag hade samma skrivar inspiration.
När jag ska lägga in en bild så bara tar jag en på datron. Så det är inte svårt. När jag ska skriva ett inlägg så bara sätter jag mig vid datron och funderar ut vad jag ska skriva. Men ibland så är det svårt. Det är helt olika ibland så går det bara av sig själv och ibland så får jag sitta och tängka ett tag innan jag kommer på vad jag ska skriva.

Åker till Washington dc^^


Tja!!
När nu detta publiceras så är jag på flyggplatsen. Och planet kommer att gå 12:20, om det inte blir försenat och jag hoppas inte det. På kvällen så kommer vi säkert att vara super trött. Men den är nog inte så svårt att fatta. Om man flygger i 7 timmar. Så vi är framme svensktid 19:00. Men där nere så är den bara 15:00. Så vi kommer nog att vara trötta. Och på Söndag så fyller jag 15, jag kan inte fatta det!! Mamma och Pappa sa att vi skulle gå på typ laserdome på min födelsedag. Det kommer att bli kul. Men jag kommer att förlora mot mina kompisar. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Svar på kommentarer^^


Tja!!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag praoade till halv 4 idag, sen var jag med en kompis och vi bakade kladdkaka som jag ska ha med mig in till Lund imorgon. Och det kommer att bli kul. Idag så skulle jag visa upp en dans på min prao och det gick jätte bra. Imotgon så börjar jag halv 12. Så det är super lyckigt tycker jag!! Som ni vet så åker jag på Fredag. Så jag kommer nog inte att kunna uppdatera bloggen. Men jag ska göra några tidsinstälda inlägg. Så sluta inte att följa bloggen!! Idag får ni en gammal bild på mig.

Jag har fått några kommentarer som jag tängte att jag skulle svara på. Här är dem: Hej rebecca, jag hoppas att du mår bra.
Hej, jag mår super bra, hur mår du själv?
Hej Rebecca! Vi saknar dig men som tur är har vi ju din blogg. Hur har du det på praon? Och du, klart du ska lägga upp bilder så bra som du är på att plåta. Alla hälsar.
Hej, jag tycker att det är kul att ni läser min blogg. Jag har det bra på praon, det är sista dagen imorgon. Sen åker jag till USA!! Det kommer att bli kul. Jag saknar er också!

När vi kommer hem från USA så ska jag ladda upp några bilder där ifrån. Så jag hoppas att ni kommer att gillar dem. Jag tror nästan att ni kommer att tycka om dem. Jag undrar vad ni tycker om den nya katigotien "Bilder från..." ni får gärna kommentera vad ni tycker. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Glad allahjärtans dag^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så mycket. Jag var hoss farmor och farfar för att fira farfar. Det var super god mat. Jag hjälpte även min kusin med hennes blogg. Så nu är det fin, även om det inte var så mycket som vi ändrade. När jag kom hem så var jag lite trött. Så jag kollade på Kompisar på Nätet. Sen vid 21:00 så började en Warlander film som jag,mamma och pappa kollade på. När den var klar så gick jag och la mig.

Idag så är det alla hjärtans dag. Och för tre årsedan så dog morfar, det var inte kul. Så jag tycker inte så jätte mycket om denna dagen för det som hände med morfar. Idag så har jag varigt och praot och det var kul. Jag ska praoa tills på Torsdag. Sen på Fredag så åker jag,mamma och pappa till washington dc. Och det kommer att bli kul! Vi kommer hem på Söndag morgon den 27/2-11. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Melodifestivalen ikväll^^


Tja!!
Idag så vaknade jag super tidigt redan vid 08:15. Sen så gick jag rund i hemma och fottade lite:) det blev bra bilder! Sen så ringde jag till Madde och vi åkte till Lund och kollade i massor av Afärrer. Jag hittade ett lepglans och Madde hittade inte annat. Det var kul. Sen när vi kom hem så satte jag mig vid datorn och tittade på Kompisar på nätet som jag älskar. Jag tycker att ni ska kolla på det, innan det försvinner från svt.se. Jag älskar hon som spelar Ally. Hon heter igentligen Marny Kennedy!

Ikväll så ska vi bort till min bästis och hennes famlij, det kommer att bli kul. Jag kanske kommer att ta med mig kameran. Så då kanske ni får bilder imorgon. Som ni kanske har sätt så har det kommigt en ny kategori till min blogg. Och den heter "Bilder från..." jag hoppas att ni kommer gilla bilderna som jag kommer att ladda upp! Ikväll så är det Melodifestivalen och jag kommer att titta. Kommer ni att göra det? Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Bilder från idag^^




Fredag^^


Tja!!
Som ni vet så fick ni bilderna från Stockholm innan idag. Jag blev nöjd med dem!! Idag iskolan så var det sisst dagen för mig. Jag har gått på två skolos samtidigt och idag så slutade jag på den ena:( Jag kommer att sakna lärarna och min kompis. Jag och min kompis hade det jätte kul iskolan. Så jag kommer att sakna dem!! Idag så är det Fredag och det är kul. Veckan har gått så himla snabbt, tycker ni inte det? Jag tycker det iallafall. Idag får ni en bild som jag har gjort i picasa. Jag hoppas att ni kommer att tycker att bilden är fin.

Ikväll så ska jag och pappa åka och hyra film. Jag hoppas att vi hittar en bra film. Vet ni någon bra film? så får ni gärna kommentera. Jag tycker att ni ska börja att kommentera lite mer. Jag gillar att få kommentarer!! Jag funderar på att skapa en ny katigori här på bloggen. Som i så fall att heta "Bilder från..." Tycker ni att jag ska skapa den eller inte? I katigorien så kommer jag att lägga in några bilder. Så tillexempel: Bilderna från Stockholm, Tjörn och USA när vi nu ska ditt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Bilder från Stockholm^^





Kalla kriget^^


Tja!!
Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men jag var med en kompis och vi hade kul! Sen efter att vi hade ätigt middag så skulle jag göra min So läxa och det var att läsa/lyssna på 14 sidor om Kalla Kriget. Så nu kan jag ganska så mycker om det. Sen så blev klockan så mycket att jag inte hann att blogga. Idag iskolan så var det sådär kul. Vi gjorde hamburgebröd på hemkunskapen och de blev goda! Men annar så var det en vanlig skoldag. Och den var inte kul. Jag vet inte varför, men den bara blev så. Idag får ni en gammal bild på mig. 

Idag så var jag i Lund med mina kompisar och det var kul! Vi satt och lyssnar på någon som pratade om alkohol och drogor (stavas?) det var jätte intersant att lyssa på. Och han som vi hade gjorde det också så spännande. Efter att han hade brättat det så tängkt man efter på att man inte ska drika så mycket alkohol. Men det visste jag ju inte. Det är inte bra att drika för mycket. På Fredag eller Lördag så ska vi till min bästis och det kommer att bli kul. På Söndag så ska vi fira farfar för att han fyllde 76 för några dagar sedan. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Höst strorm^^


Tja!!
Förlåt för att jag inte kunnde blogga igår. Men när jag kom hem från dansen så var jag trött och jag hade inte lust att blogga. Men nu så har jag det. Idag så var det skola och det var kul. Maten iskolan var jätte god. Min engelska läxa som jag har tills imorgon har jag redan gjort. Så det är bra gjort av mig. Eller var tycker ni? Om några dagar så fyller jag år! Jag längtar jätte mycket. Jag hoppas att jag får det som jag önskar mig.

Imorgon så ska jag vara med en kompis och det kommer att bli kul. Jag hoppas att hon inte är sjuk som hon var idag. Jag funderar på att ändra min heder, ni får gärna kommentera vad ni tycker om det. Nästa Måndag så ska vår skola ha prao, det kommer att bli sådär kul. Men det går säkert bra. Igår så var det storm ute och jag vaknade typ 10 gånger, men jag lyckades att somna om. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Stockholm var super bra^^


Tja!!
Kom nyss hem från stockholm och det var super kul där. På Fredagen så flyggde vi upp. Sen så gick vi på en resturang. Sen var det upp på hotellet och lägga. För att vi alla var super trötta. Vi vaknade på Lördagen och gick ner och år frukost. Det var jätte gott. Sen gick vi en runda på stan. Jag och mamma gick in i massor av affärer och pappa följade faktiskt med. Sen så vid 17:00. Så gick vi tillbacka till hotellet och gjorde oss igornig. För att vi skulle gå på en resturang. Sen så skulle vi gå och kolla på Romeo och Julia.  

Romeo och Julia var super bra. Jag kan värkliget rekomendera den. Vi satt på tredje raden så det var nära secnen (stavas?). Vi hade super bra plastser. Sen när det var slut så träffade jag Måns Zelmerlöw. Jag fick hans atugraf (stavas?) det var jätte kul!! Sen så gick vi en runda på stan. Idag får ni en bild på mig från flyggplatsen i Malmö.

Idag så vaknade vi på hottelet och sen åt vi frukost och sen gick vi ut lite på stan. Sen vid 16:00 så kom en taxi och hämrtade oss vid hottelet och körde oss ut till flyggplatsen. Sen så blev flygget försenat typ 30 min. Men sen kom vi ivägg. Vädret var mycket bätter i Stockholm än här i Skåne. Så nu är vi hemma! Hopps att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Åker till Stockholm idag^^


Tja!!
Idag så åkter jag till Stockholm och det kommer att bli jätte kul!! Jag kunde inte blogga igår för att jag och pappa var i Helsingborg och kollade på hans jobbar kompisar som spelade på en resturang. Dem var jätte bra. Matchen som jag var på i förrgår kan ni kolla förre inlägget hur det gick. Men H43 Lund förlorade:-( Det var inte alls kul.

Imorgon så börjar Melodifestivalen. Jag kommer inte att kolla på det för att jag är ju i Stockholm. Och på kvällen så ska jag, mamma och pappa se Romio och Julia. Det kommer att bli jätte kul. Idag så kommer det att bli ett kort inlägg för att jag måste paka nu. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

H43 Lund - HK Malmö^^


Tja!!
Igår så fick ni videobloggen och jag hoppas att ni gillade den. Jag tycker att den var bra prodoserad av Nicko. Nella var också jätte bra. Nella tackar för mormors kommentar!! Igår i skolan så var det kul. Ialla fall på matten. Jag och en kompis satt och pratade och hade det kul. En tjej kom fram till mig och sa att hon läste min blogg. Jag blev jätte glad när hon sa det till mig. Tack för att ni alla läser min blogg. Idag så får ni en bild på Amy Diamond.

Idag så ska H43 Lund spela mot HK Malmö. Och det kommer att bli kul. Nella och Nicko ska också med. Vi alla tre hoppas att H43 Lund vinner. Jag kommer att ta med mig min kamera så att jag kommer nog att ta många fotto. Idag iskolan så var det jätte kul. Maten var super god. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Videoblogg^^


RSS 2.0