Valborg^^

Tja!!
Idag är det Valborg och de ska bli riktigt kul. Ikväll ska vi gå gäster och de är mina barndoms kompisar och deras föräldrar. Vi ska ha god mat och god efterrätt. Vädret är också på vår sida, solen skiner och det är nästan blå himmel. Det gillar vi! Idag får ni en bild på mig.

Imorgon är det sista dagen jag är ledig sen bar det av till skolan igen. Nästa torsdag är vi lediga igen! Det är riktigt lyxigt tycker jag. Sen är det typ bara tre veckor kvar av skolan. Där efter kommer ett efterlängtat sommarlov! Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.


Bilder ifrån yesterday^^






©Rebecca Tjersland

Förkyld & ont i halsen^^

Tja!!
Nu har jag lyckats att dra å mig en himla dum förkylning och ont i halsen! Inte alls kul. Speciellt inte nu när jag typ har ett mini lov. Men jag ska inte klaga så mycket, jag kan ju faktiskt redigera, fixa bloggar och lite annat. Sånt som jag inte precis har tid eller ork till annars. Igår kväll/natt satt jag och disignade min klasskompis blogg och det är nästan klar. Bara lite smått som jag fixas. Jag är mycket nöjd med den och hoppas också att hon kommer att bli glad. Har också tänkt att sno lite ide'er som jag hade till hennes blogg och lägga in det på min blogg, haha I'm bad or what?! Idag får ni en bild ifrån Median.
 
Imorgon ska jag och tre kompis åka ut och fota och det kommer att bli kul. Ni kommer säkert att få bilderna imorgon kväll eller på tisdag. Nu vill jag bara att vädret ska vara på vår sida, så som de är idag. Strålande sol och klar blå himmel, det gillas starkt! Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Ledig^^

Tja!!
Igår skrev jag NP i svenska och det gick bra kändes det som. Idag åkte jag in till skolan för att göra en sak och sen nu är jag på väg hem. Det är ganska så gött att vara ledig i hela 6 dagar. Det gillar jag väldigt mycket. Idag får ni en gammal bild. Kanske inte så fin? Men men.

När jag nu kommer hem så har jag inte planerat något. Ikväll ska jag och Madde hitta på något, jag har ingen aning om vad. Men det kommer säkert att bli kul. Hoppa att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


NP Svenska^^

Tja!!
Mitt NP Tal som jag höll i Måndags gick superbra. Mitt betyg är jag mycket nöjd med! Idag så var det dags för nästa NP i svenska, jag har ingen aning om hur det gick. Det kändes som att det var okej, men jag var och är mycket, mycket trött efter provet. På Torsdag väntar ett till. Men som tur så är det de sista NP i svenska. Idag får ni en bild ifrån i somras.
 
Idag så har jag bara slappat och inte gjort så mycket alls och de ska jag fortsätta att göra resten av kvällen. Imorgon så är det vanlig dag och då har jag inte något NP och det är skönt. Idag på eftermiddagen när jag skulle hem ifrån skolan, så var alla tåg inställda ifrån Lund. Så jag fick ta bussen hem, men innan des så fick jag vänta på den i typ 10 min. Jag var också hemma typ 30 min senare än om tåget hade gått i rätt tid! Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.
 
Kram Rebecca

Ben & Jerry's^^







©Rebecca Tjersland

Många timmar^^

Tja!!
Kom nyss hem ifrån att ha varit ute och sprungit en runda. Det blev 4 km, solen sken och det var klar blå himmel. Vilket bara är trevligt när man tränar eller är ute och springer. Nu väntar jag på ett lunchen ska bli klar och sen ska jag gå och duscha. Sen ska jag fixa min klasskompis blogg design, själva grunden är redan klar och nu ska jag bara fixa hedern och några detaljer. Som jag lätt kan sitta med i många timmar bara för att jag tycker att de är så kul att sitta och koda och designa bloggar. Ni kommer att få se resultatet senare när den är helt klar. Idag får ni en bild ifrån Median förra veckan. 
 
Ikväll ska jag och pappa antagligen ha hamburgare till middag vilket säkert kommer att bli gott. Jag ska också fixa med hennes blogg så att den blir så snygg och fin som möjligt. Jag har också hunnit att öva på mitt Nationella Prov tal som jag ska hålla på Måndag. Än så länge är jag inte så jättenervös, men det kommer jag säkert att vara på Söndagskvällen eller Måndag morgon. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.
 
Kram Rebecca

Tiden går snabbt^^

Tja!!
Kom hem ifrån skolan för ca 30 min sedan, för att vår engelska lärare var sjuk och då hade vi samhällskunskap i stället. Sedan efter lunch så fick vi gå hem och jobba med skolarbetet, eller vi får jobba på valfri plats och då åkte jag hem. Det är ganska så najs att vara hemma vid 12:30 när jag brukar vara hemma lite efter två eller tre. Det hela är ju mycket bättre när de är Fredag. Men jag ska också göra lite samhälle efter jag har bloggat annars får jag göra det i helgen och de är jag inte så sugen på. Även om jag inte har något planerat, men ändå vill man inte sitta med det på helgerna, iallafall inte jag! Jag vet att jag kommer att öva på mitt tal som jag ska hålla på Måndag. Idag får ni en bild ifrån Göteborg.
 
För några dagar sedan så insåg jag att när jag har lunch på Onsdagar, så har redan halva veckan gått. Tiden går väldigt snabbt. Man kan inte stanna den, hur gärna man än vill. Det är sommarlov om typ 10 veckor och tiden dit kommer att gå så himla snabbt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 
 
Kram Rebecca
 

Varmt väder^^

Tja!!
Idag var det skola som vanligt och där hände det inte alls mycket. När jag var på väg hem så blev det varmt väder och solen kom fram och alla moln hade försvunnit, de är ju alltid trevligt. Idag får ni en bild som jag tåg förra våren,

Jag vet inte vad jag mer ska berätta för er. Ni får gärna kolla på Länkarna som finns i menyn. Där kan ni hitta många spännande och intressanta bloggar. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Just nu i skolan^^

Tja!!
Kom hem ifrån Göteborg igår kväll. Det var superkul och vi gjorde massvis med olika saker, jag filmade till mitt mediaprojekt som ska vara klart i maj. Jag blev nöjd med mina filmklipp och bilderna. Jag hoppas bara att jag kan använde de till senare. Jag förklarar senare vad jag mer har gjort där uppe och mer om mitt projekt. För nu börjar jag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Skola som vanligt^^

Tja!!
Idag så var det skola som vanlig och det har de varit hela veckan. Igår så fick vi sluta vid 14:30, så jag var hemma en hel timme tidigare och det är alltid trevigt. Under dessa dagarna när jag inte har bloggat så har jag varit i malmö och köpt ett stativ till min kamera, men efter en dag så lämnade vi tillbacka de. För att de inte var bra och för att de inte alls var som jag trodde att de skulle vara.
 
Imorgon så är det Torsdag och då går vi bara till 14:00 i skolan och de är skönt. För då är jag hemma vid 14:30 och sen har jag hela eftermiddagen på mig och fixa lite saker som jag måste få klart innan Fredag. Nu så har jag inte så jättemycket läxkor i skolan och de är skönt. Om några veckor så ska jag ha Nationella Prov i svenska och då ska jag ha tre prov på en och samma vecka. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.
 
Kram Rebecca

The world is like a symphony^^

©Rebecca Tjersland

Konserten^^

Tja!!
Konserten igår var riktigt bra! Jag har sett han live 4 gånger innan men denna gången slog ALLA. Han var såå himla bra och de var mycket ös och alla stod och sjöng med och dansade. Vliket bara är kul enligt mig. Jag stod och njöt hela tiden och fotade inte så mycket. Det är därför ni inte kommer att få så många bilder. Men jag har alla bilderna sparade i huvudet och där kommer de att stanna LÄNGE! Efter konserten var klar så fick man autograf om man ville, så jag och mina kompisar ställde oss i ledet. Vi träffade Ulrik och jag fick två autograf. Jag var överlycklig när jag gick emot tågstationen när jag skulle följa en av mina kompisar dit. Jag är riktigt nöjd med kvällen och konerten var hel grym! Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.
 
Kram Rebecca

Njuter av sista dagen^^

Tja!!
Igår gick jag på en foto runda på kvällen och fick riktigt fina soliga bilder. Samtalet igår gick också bra och tog inte så jättelång tid, haha.

Idag ska jag bara njuta av min sista lovdag. Jag har inte planerat något. Nu så är det bara två dagar kvar till Fredag. Vilket jag längtar till väldigt mycket, för er som inte vet så ska jag på konsert då och de längtar jag till väldigt mycket till. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


I smile for you^^

©Rebecca Tjersland

Inte gjort så mycket^^

Tja!!
Igår kväll så gjorde jag inte alls mycket. Jag kollade bara på TV och sedan redigerade jag lite. Nu idag så har jag inte gjort så mycket, bara kollat på en film och slappat.

Vädret är soligt och fint, så det blir nog att gå ut en sväng senare. Mamma och pappa håller just nu på att fixa i trädgården. Ikväll så ska jag inte göra så mycket, jag ska gå och lägga mig i tid för att jag ska ha utvecklingssamtal imorgon på morgonen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


RSS 2.0