Fredag hela dagen^^

Tja!!
Idag är det Fredag och det är trevligt, haha. Igår vad jag och mamma på humorfestivalen i Lund. Där vi var och kollade på en show, mycket trevligt. Just nu sitter jag i skolan och har lunch. Vi blev släppta 20 min innan så vi fick ungefär en timmes lunch. Helt okej. Alla sitter vid sina datorer och bara väntar på att vi ska börjar. Idag får ni en bild ifrån bröllopet. 
 
Ikväll så ska jag, mamma, mormor och farfar + många till gå och se på en till föreställning med humorfestivalen, det kommer all bli riktigtkul. Förra året var det myckerbra, då hoppas jag att det är minst lika bra idag, men det tror jag. Nu börjar vi snart med Film/media, vad man nu ska kalla det för, haha. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 
 
Kram Rebecca

Again and again^^

Jag tycker att ni ALLA ska titta på denna gryma videon. Låten är mycket bra, videon är bra gjort, inte alls komplicerad utan den är enkel gjord. När jag lyssnar på låten, får jag en mysig kännsla, blir gald och varm innombords. Ta själv reda på vad du tycker om låten. Jag gillar den VÄLDIGT mycket. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag. 
 
Kram Rebecca

Hemma vid halv 1^^

Tja!!
Idag i skolan så hade vi först Engelska, där vi skulle skriva ett "prov", de var inget riktigt prov, utan mer ett prov för att se vad vi kunde typ. Haha, lite svårt att förklara. Där efter hade vi Naturkunskap och de tror jag kommer att bli mycket intressant. Idag pratade han bara mest om vad vi ska göra under kursens gång och så vidare. 12:45 slutade vi för dagen, helt okej. Jag var hemma lite efter halv 1. Idag får ni en bild som jag tog på Malin i våras. 
 
Just nu sitter jag ute i sommarstugan och väntar på att pappa och hans jobbar kompis ska bli klar. Som tur tog jag med mig datorn (skoldatorn) så att jag har något att göra under tiden, haha. Ikväll är det IDOL och de ska jag såå klart titta på. Har även tittat på varje avsnitt enda sedan de började i år. Jag har några favoriter som jag hoppas att de kommer att ta sig långt i tävlingen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.
 
Kram Rebecca

Köpt nytt USB^^

Tja!!
Igår var jag och Angelica inne på Malmöfestivalen och såg Oskar Linnros. Inte precise min typ smak av musik, men det var helt okej. Bara väldigt mycket folk, de får man ju räkna med när det är en så stor konsert. Idag var jag inne med mamma i Lund, där jag köpte ett nytt USB som jag ska lägga över filmerna som min kusin sedan ska få. Det är filmer som jag filmade under hennes bröllop i somras. När vi var där inne så kollade vi runt i lite olika affärer och jag fick med mig hem en ny mascara som jag behövde. Idag får ni en bild ifrån när jag var i Göteborg hösten 2012.
 
På kvällen åkte vi till några kompisar, där vi fick mycket god mat. Det blev italiensk mat och till efterrätt pannacotta också väldigt gott. Kom nästan precise hem och ska efter detta blogginlägget gå och lägga mig. Imorgon (idag, för att klockan är efter 24) vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Om det är dåligt väder bilr det säkert att titta på någon TV serie eller bara slöa framför datorn, haha. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Börjat skolan^^

Tja!!
Sitter just nu i skolan och ska börja om 30 min med TV- och Film kunskap. Första lektionen idag var 3 timmas matte, var lite ringrostig nu efter sommarlovet. Jag efter lunchen så gick jag och hämtade min dator. Helt okej att jag fick den på första dagen och inte behöva vänta i typ en vecka, som vi fick göra förra året.
 
När jag kommer hem så vet jag inte ens vad jag ska göra. Kommer vara hemma lite efter 16, för att vi slutar vid 15:30. Men det är bättre än att vara hemma änu senare. Imorgon börjar "Big In Japan" igen. Längtar så himla mycket, även om det bara är de gamla avnitten, som jag kan untantill, haha. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.
 
Kram Rebecca

Många bilder^^

Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan i Tisdags, men det är för att jag antingen inte har haft tid eller att jag inte vet om vad jag ska blogga om, haha. Igår var jag & Malin på RixFM festivalen i Malmö. Det var såå himla bra, kameran var med, så jag ska visa er mååånga bilder. Varför vi ens åkte in var för att vi ville se på alla artisterna som uppträdde. Bland annat, Ulrik, Måns, Oscar & Anton med mera. Enligt väder rapporterna så skulle de regna. Men vi fick strålande sol sken, en helt underbar kväll. Idag får ni en bild ifrån i somras.
 
Idag så flyttade vi också hem ifrån vårt sommarställe. Det är skönt att vara hemma. Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra. Tror att det blir att redigera bilderna ifrån Malmö. På Torsdag så börjar skolan igen, kan inte förstå att jag ska börja 2:an. De är helt sjukt! Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Ikväll 20:00^^

Tja!!
Dagarna har bara flugit iväg. Börjar skolan om lite mer än en vecka! Jag kan inte förstå att jag ska börja 2:an, de är helt sjukt. På Lördag ska RIXFM komma till Malmö och då ska jag såklart åka in och titta. Ulrik Munther, Måns Zelmerlöw och många mer kommer dit och uppträder. Vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Ska även ta med kameran så de kommer att komma bilder senare. Idag får ni en bild ifrån bröllopet i somras.
 
Under denna veckan har jag också fått sett mitt kommande schema. Eller rättare sagt så har jag sett tre olika scheman, skolan kan tydligen inte bestämma sig hur vi ska ha det, haha. Ikväll klockan 20:00, är det de sista avsnittet av "Allsång på Skansen" vilket jag tycker är tråkigt. För mig är det sommar när man ser det på TV. Men hösten börjar att komma med små steg. Idag både regnade, blåste och åskade samtidigt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.
 
Kram Rebecca

Konserten^^

Tja!!
Var ska jag egentligen börja? Konserten var super bra, alla var glada, publiken var det mycket ös i, (så som de ska vara på konserter enligt mig). Ulrik var glad, musiken var MYCKET bra! Jag tog inte med min kamera utan jag fotograferade lite med min mobil. Blev inte de bästa bilderna, men ändå helt okej. Kommer ladda upp några på min fotoblogg. Något som jag gillar mycket är att det var många som sjöng med i låtarna som han sjöng. Det är en härlig känsla att så där och kunna varje ord och bara sjunga med, haha! Ni fattar om ni har upplevt det själva. Efter konserten var det signering. Jag och Madde ställde oss i kön och när vi kom fram så fick jag tre autografer. Sen fick jag också två bilder tillsammans med honom. Där efter gick vi till bilen och åkte hem. Det var en av de BÄSTA dagarna på länge. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Ängelholm^^

Tja!!
Just nu sitter jag och Madde på tåget på väg upp till Ängelholm, där ULRIK MUNTHER ska spela ikväll. Jag är riktigt taggad och hoppas på en mycket bra konsert. Igår hade vi kräftskiva här hos oss och det var kul. Även om mest fangillade över att jag skulle på konserten idag. Annars så har det inte hänt så mycket som ni har missat typ. Haha. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.
 
Kram Rebecca

Ceasarsallad^^

Tja!!
Igår var hela familjen i Danmark för att vi skulle titta på nya lampor till huset. När det var klart så åkte vi in till Köpenhamn och gick runt och tittade lite. Vi åt också middag där, då jag beställde en ceasarsallad. Sedan på kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt. Idag får ni en bild ifrån Norge när jag var där sommaren 2012.
 
Idag kom min kusin hit, dels för att hon skulle träffa mormor och då passade jag på att visa henne lite bilder ifrån bröllopet. Ikväll är det Allsång på Skansen och jag ska såklart kolla. Jag vet inte alls vilka som ska vara med, utan jag kollar endast bara för att Måns Zelmerlöw är programledare. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.
 
Kram Rebecca

Krabba till Middag i Fredags^^

Tja!!
Jag vet att jag nästan inte har bloggat på en hel vecka. Men jag har gjort annat än att sitta vid datorn. Ifrån Tisdags - Torsdag så var vi på ön. Där våra kompisar har stuga. Var riktigt mysigt där, trevligt sällskap och god mat. Var bara lite lång tråkigt i bilen på vägen hem. I Fredags så var Molly här och då åkte vi å badade. Mycket trevligt. Sen på kvällen åt vi krabba som mormor hade tagit med sig hem ifrån Norge. Det var super gott. Idag får ni en bild som Madde tåg för någon vecka sedan.

Jag har också badat mycket, haha. Innan idag la jag även upp några bilder ifrån London, när jag var där i höstas på min fotoblogg. Ni hittar bloggen antingen i inlägget under eller ute till vänster under länkarna. Imorgon om det är fint väder så blir det en foto runda, så jag har ännu fler bilder till bloggen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca 

RSS 2.0