Glad Midsommar^^


Tja!!
Igår så var jag ute hos mormor och det var kul! Jag gjorde en video som ni kan se i förra inlägget. Det som står som rubrik i förra inlägget. Är det låten heter, så den heter F**kin' Perfect. Bara så att ni vet. När jag kom hem från mormor så kollade jag på Eclipse som är den tredje filmen av twilight serigen. Jag tycker att den är bra. Så jag kan rekomendera att se den!!

Idag så är det Midsommar och det kommer att bli kul. Jag har ju brättat vad jag ska göra. Så jag tänker inte att dra alt igen. Men jag ser fram imot det. Jag ska ta med min kamera så att ni kommer nog att få bilder. Jag måste bara ladda den först. För att bateriet är snart urladdat. Imorgon så ska jag vara med en kompis och det kommer att bli kul! Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

F**kin' Perfect^^


Jobbat klart nu^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat så mycket denna veckan. Men det är för att jag har jobbat varje dag och när jag kom hem så var jag ganska så trött och årkade inte blogga. Nästa vecka kommer också att bli så, för då ska jag också jobba. Så förvänta er inte att jag kommer att blogga så mycket. Men jag ska försöka att blogga lite. Aja någ om det nu. Jag kom hem för typ en timme sedan och när jag kom hem så duchade jag. För att det behövs efter att man har städat på lagergården på mamma's jobb.

Om några minuter så ska jag,mamma och pappa åka ut till vår sommarstuga för att träffa mormor och mina kusiner. Det kommer att bli kul. Imorgon så är det midsommar och det kommer att bli kul. Vi ska till min bästis och fria. Jag längtar mycket. Idag så blir det ett kort inlägg. För nu ska vi åka. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Svar på en kommentar^^

Hoppas du har tagit många foton både på båten och på landstigningsställena så man får se hur det är på en kryssningsresa. Kom gärna hit hit en kväll o berätta lite.
Kram från Farmor

Svar:
Jag har tagigt runt 700 eller 800, så det är nånga bilder. Jag har inte hunnigt att överföra dem in till min dator. Men jag kommer att visa er när bilderna är inne på min dator. Det lover jag er! Jag tängkte att jag kunde komma ner en dag och visa er. Men jag har inte haft tid eller ork över. Eftersom att jag jobbar fårn 07:00 - 16:00, så jag är ganska så trött när jag kommer hem. Hoppas att du fick svar på din kommentar.

Kram Rebecca

Är hemma nu^^


Tja!!
Kom hem för en liten stundsedan från vår kryssning. Det var såå himla kul, skönt och spännade att vara där. Jag var i ganska så nånga länder på bara 7 dagar. Jag kommer att försöka göra ett inlägg där jag skriver och brättar mer om det...! Nu så är jag faktiskit ganska så glad över att vara hemma igen. Jag har saknat min dator super mycket. Idag kommer det inte att bli så långt inlägg, för att jag har ingen lust att blogga. Men jag vill ändå brätta för er. Imorgon så ska jag iväg och jobba på mamma's jobb. Så det kommer nog inte att bli så mycket uppdatering imorgon och veckan fram över, men jag ska försöka att blogga. Idag från ni en bild som jag har gjort i potoshop för ett tag sedan. 

På Fredag så ska vi till våra kompisar och fira midsommar och det kommer att bli kul. På Lördag så skulle vi nog ut till vårt sommarställe och kolla på någon film med mina kusiner och deras mamma och pappa. Det kommer också att bli kul. Ikväll så ska jag,mamma och pappa kolla på en film som är inspelad i venedig, och det var där vi var innan idag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

En fråga^^


Tja!!
Jag har en fråga till er: Vad tycker ni om min nya heder? Jag gillar den mycket och tycker att den ät ganska så bra gjord av mig.
Hoppas att ni får en bra Lördag.

Kram Rebecca

Bilder från Bakken^^





Mer bilder kommer sen!!

En bra låt^^


Grattis mormor^^


Tja!!
Jag ville bara säga Grattis till mormor som fyller år idag:) Så grattis till henne. Bilden så ni får idag är ifrån när vi var på Bakken. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Sommarlov^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så jätte mycket. Jag följde med pappa till center syd och sen åkte vi hem och åt. Sen så åkte pappa och jag in till polisen för att pappa hade fått en repa på sin bil. Sen så åkte vi hem och så fixade vi lite låtar till min ipod. Så nu har jag ungefär 350 låter. Det är många, så jag kommer nog inte att lyssna på alla imorgon. För er som inte vet, så kommer jag att åka på krysning imorgon och det kommer att bli kul:) Vi ska vara där i en vecka. Så jag kommer inte att blogga när jag är där. Men jag har gjort några ttidsinställda inlägg. Så sluta inte att kolla bloggen.

Ikväll så ska mormor komma hem hit. För att hon ska sova över här tills imorgon då vi ska åka jätte tidigt. Idag så fick jag ju sommarlov och det kommer att bli skönt. Men jag kommer inte att vara hemma så mycket. Jag ska göra så mycket denna sommaren. Jag har tängkt att jag ska göra en ny design här på bloggen. Vad tycker ni om det, bara eller dåligt? Kommentera gärna vad ni tycker. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Tingsrätten^^


Tja!!
Igår så var jag bara hema efter skolan och kollade på tv. Jag kännde inte för att blogga igår så det vaf därför jag inte gjorde det. Idag iskolan så åkte vi in till Lund och vi skulle till tingsrätten och det var jätte spänande och kul att kolla på det. Sen så gick vi till statsparcken och när vi var där så åt vi mat och sen så åkte vi hem. När jag kom hem så kollade jag på Big Time Ruch. Sen åkte jag och pappa in till Lund och gjorde lite saker där.

Imorgon så ska vi ha Mentorsdag iskolan och det ska väl blir så där kul. Jag vet inte riktigt vad det är vad vi ska göra, men det kommer väl att bli ganska så okej. Sen på eftermiddagen så ska jag packa in för resan. Jag är taggad inför resan! Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Bakken idag^^


Tja!!
Igår så hade jag och mina kompisar det jätte kul. Vi spelade wii och kollade på film. Sen så fick alla vi tre ett skrattanfall eller vad man nu kan kalla det. Jag tycket att vi hade det super kul. Idag så ska ju jag och mina familj och några till Bakken. Det kommer att bli super kul, jag är taggad. Det första som jag och min bästis gör är att åka en karusell som heter "Nyckelpigan" och det har vi gjort varje år. Så länge vi kan minnas. Och den är en riktig barn karusell. Men det gör vi varje år. Och kommer nog att göra det i år igen. Det kommer nog att komma bilder där ifrån i morgon eller när jag har laddat in dem till datorn.

Nu så sitter jag och lyssnar på musik för att jag har inget annat att göra. Än att vänta tills vi ska åka och det är vid 11:00 har jag för mig att mamma sa. Så det är lite mer än en timme kvar av evig väntan enligt mig. Imorgon så är det skolan och vanligt, sen på Onsdag så ska vi ha kalss dag och på Torsdag så ska vi ha mentorsdag. Sen på Fredag sluter vi:) Jag kommer inte att kunna blogga under första vecka av sommerlovet. För att då är jag på krysning. Men jag kanske kommer att göra några tidsninstälda inlägg. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Jordgubbsbål^^


Du behöver:
 
5 dl utspädd jordgubbssaft
3,5 dl vatten
3 dl skivade jordgubbar
2,5 dl sockerdricka
1 skivad apelsin

Såhär gör du:

Fyll en skål med is. Lägg i Jordgubbarna och apelsinen, häll på judgubbssaften, vattnet och sockerdrickan. Sen är den klar att severas.

Kram Rebecca


Härlig Söndag^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så jätte mycket. Jag var bara hemma och sen på kvällen så åkte jag,mamma och pappa och hyrde film det bev: Himlen är oskyldigt blå. Jag tycket att den var helt okej. Det är inte det bästa filmen som jag har sätt. Ikväll så ska vi ha gäster och det kommer att bli kul. Jag ska göra jordgubbs-bål het själv, men det är inte så svårt. Jag tängkte att jag ska göra ett inlägg där jag skriver vad man behöver och sånt.

Imorgon så ska jag och min familj och våra kompisar till Bakken, det kommer att bli så himla kul. Jag är super taggade!! Vi åkter alltid dit på Sveriges nationaldag. Innan idag så var vi och tittade på ett hus inne i Lund och det var väl ganska så okej. Idag får ni en bild som jag själv har gjort i Photoshop. Och jag är jätte nöjd med den. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Kristi himmelsfärds 2011^^





Svar på en kommenter^^

Har du gjort den? Det är ju superproffsigt!!! Jag är verkligen imponerad. Hur är det med ditt knä nu? Jag ringde dig ett par gånger efter Danmarksresan för att höra men sen såg jag ju på din blogg att du fick åka till akuten. Stackars dig.
Hoppas du får ett bra lov. Vi kan väl höras och bestämma mer om vi kan fika nästa vecka?
Titti och Fredrik hälsar,
kram Irene

Japp det är jag som har gjort fimen om Big time ruch. Jag var hos sjukgymnasten idag så jag fick lite olika övningar som jag ska göra. Men det går sakta, sakta, sakta frmåt. Så jag har fortfarande ganska så ont i knäet. Det var inte så kul att åka in till Akuten med det var ju ändå bra att åka in. Vi kan höras i nästa vecka så kan vi bästena mer om det.

Kram Rebecca

Utflykt idag^^


Tja!!
Idag så ska jag,Nella,mamma och pappa åka till Kivik på en utflykt och det kommer att bli kul:) Jag ska ta med mig kameran så att ni kommer att få bilder imorgon. Jag bloggar så här tidigt idag för att vi ska åka vid 10:00 så vill jag ha det gjort innan jag gör något annan. Igår så var det kul på min kusins student. Pappa tog massor av bilder. Idag får in en bild på mig.

Nu så är jag ledig tills på Tisdag så skolan börjar igen. Idag så vi ju på utflykt. Imorgon ska jag till sjukgumnasten (stavas?) sen kalas för mamma och pappa på kväeen. Lördag vet jag inte vad vi ska göra. Söndag ska vi på kalas till min minska kusin. Måndag ska jag,malin (min bästis), hennes föreldrar,mamma och pappa till BAKKEN och det kommer att bli SUPER KUL!! Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Student idag^^


Tja!!
Kom nyss hem från skolan och ska snart gå upp och ducha (stavas?) för att jag,mamma och pappa ska på min kusins student idag och det kommer säkert att bli kul. Jag hoppas att det är lika fint väder här som det är i Lund. Idag så får det bli ett kort inlägg. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

RSS 2.0