Lol^^


Tja!!
Idag så var jag, Madde och Maria i Malmö och kollade på filmen "LOL" och det var superbra! Efter det så kom farmor och farfar ut hit och då åt vi och sånt. Det var mysigt. När de hade gått hem, då satte jag mig vid datorn och typ chillade och lite sånt.

Imorgon så ska vi flytta in till mormor och det kommer väl att bli kul. På Måndag ska vi åka iväg till några kompisar här i Sverige och vi kommer att komma hem på Onsdag. Jag vet inte om jag kommer att blogga, men det ser vi. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Be Remembered^^


Riktigt bra video som ni måste kolla in. Jag satt och typ grät när jag såg den!

Sommarlovsmorgon^^


Tja!!
Filmen igår var superbra tycket jag. Jag kan tipsa er om att se den. Efter bion så åkte vi hem, klockan var ganska så mycket. Så jag somnade när vi kom hem. Idag ställde jag mitt alarm på 08:55 för att se "Sommarlovsmorgnon". Idag så var det Måns Zelmerlöw som gästade och då kan man ju inte missa det. Eller? På Tisdag så är det Ulrik Munther som gästar och då MÅSTE jag ju bara se. Ikväll så ska våra grannar komma hit och äta lite mat och det kommer nog att bli trevligt. Idag får ni en bild på mig som är tagen för någon vecka senda (Är inte så nöjd med den, men det var den ända så jag typ hade på mig själv)

Imorgon så ska jag på bio igen med Madde och Maria. Vi ska se "LOL" och jag har också hört att den ska vara bra. På kvällen så får jag se vad jag hittar på. Kankse kollar på "SommarKrysset" eller så ska jag nog redigera lite. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

The amazing spider-man^^

Tja!!
Jag vet att uppdateringen som jag gjorde i förr går inte var så bra. Men jag kände att jag var tvungen att uppdatera till er. Igår så var några vänner här ute och det var stor planering inför Norge resan som vi ska åka på alla tillsammans. Vi kommer att åka den 2 Augusti och kommer hem den 11 Augusti. Jag ska försöka att göra några tidsinställda inlägg men lovar inte att jag hinner.

Ikväll så ska jag, Madde, pappa och mamma åka in till Malmö och kolla på "The amazing spider-man" och det ska bli kul. Jag har hört att den ska vara bra också gillar jag spider-man och har sett alla filmerna. Jag vet inte om jag kommer att blogga när vi är där inne. För att min blogg.se app fungerar inte i min mobil. Och det är super störigt. Innan idag få fixade mamma så att jag har internet på min egen dator. Så nu slipper jag att sitta hos mormor varje gång som jag ska blogga. Men det är inte lika snabbt som det är hemma. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Förklaring^^


Kort om veckan som varit^^


Tja!!
Idag så åkte några vänner till oss hem härifrån och det var inte så kul. Igår så kollade vi på Allsång på Skansen och jag tycket att Måns var såå himla snygg och jag älskade hans kläder. I Fredags så slutade jag att sommarjobba och det kändes skönt. Nu kan jag sova så länge som jag vill också har jag lite mer pengar på mitt konto. Livet är ganske så gött just nu. Idag har jag inte gjort så mycket. Vi sa hejdå till våra kompisar och sedan dess så har jag suttigt vid datorn och gjort lite små saker. Ikväll så ska jag även försöka att göra en fan video till någon av mina idoler. För att jag har lärt mig lite nya saker i det programet som jag använder. Så det skulle vara kul att se vad jag kan göra. Jag vet hur jag vill att de ska sluta men vi får se om det går. Idag får ni en bild på Amy Diamond för att jag inte har några bilder på denna datorn.

Imorgon så var jag inte alls var jag ska göra men jag tror att det blir att slappa. Ifredags så var några kompisar här ute och sovöver. Det var superkul :) Vi badade också och det blev årets första dopp för mig. Det var ganska så klat även om det var 20 grader. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag. Imåndags så var Youngblood på "Lotta på Liseberg" och de kollade jag på och tven var på nästan högsta volym.

Kram Rebecca

Dagens outfit^^


Twitter från mig^^


RSS 2.0