Födelsedagen^^

Tja!!
Hade en jättebra födelsedag. Blev överaskad med att jag och mamma skulle åka till danmark senare under dagen. Vilket var riktigt kul, vi skulle leta balkläning men hittade tyvärr ingen. Innan på dagen var jag och åt lunch med mormor, vilket var trevligt. Det är inte ofta som hon kan vara med och fira mig på min födelsedag, för att hon ofta är i Spanien då. Senare under kvällen kom pappa hem från London, där han hade varit i en vecka med sitt jobb. Till kvällsmiddag blev det smörgårdstårta och det var gått. Bilden som ni får idag är en som jag gjorde innan idag, för att jag hade tråkigt och ville exprementera i photoshop. 
 
Nu är skolan igång igen efter lovet. Vilket både är roligt men ändå lite tråkigt, hade gärna haft lite längre lov. Har endel att göra om man säger så. Fick reda på att vi hade prov i natur nu på Torsdag när jag trodde att vi hade det nästa vecka igen. I helgen ska jag bland annat plugga natur, göra endel på mitt gymnasiearbete och sen åka en sväng till Helsingborg. Sen ska jag också kolla på melodifestivalen, Måns Zelmerlöw ska ju vara med imorgon. Ser mycket fram emot det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 
 
Kram Rebecca

19 år idag^^

Tja!!
Idag fyller jag 19 år! Det är helt sjukt. Ser jag tillbaka ett år, satt jag nu i en stuga i Vemdalen och skulle ut och åka skidor. Saknar det mycket nu i vinter tider! Mycket har hänt sedan jag blev myndig. Har fått uppleva många roliga saker, som till exempel resan till USA och Malta, fick rösta i valet, fått tagit mer ansvar och mycket mer. 

Grattis Ulrik^^

Idag fyller ULRIK MUNTHER 21 år! Tiden har gått snabbt. Kommer ihåg när jag såg honom för första gången i lilla melodifestivalen 2009. Nu står vi här 2015 och det är sex år sedan han deltog. Han har förendrast mycket, fårn att vara den lille killen till en ung man, haha. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag. 
 
Kram Rebecca

Livet rullar på^^

Tja!!
Har inte bloggat på ett tag, men har haft lite annat att göra. Bland annat har det varit mycket i skolan och sen har jag gjort annat. Det har inte hänt så mycket, livet rullar på med skola, läxor och sånt. Nu är det sista terminen och det känner man av. Det är mycket press och man kämpar för de betygen man vill nå! Har skrivit innan att jag ska börja blogga men som ni ser har det inte blivit så mycket av det. Men jag försöker mitt bästa med att blogga. Jag vet att det är personer som uppskattar att jag bloggar. Vilket jag tycker är mycket roligt. Idag får ni en bild från när jag och min kompis var ute och fotograferade under julen. 
 
Imorgon är det fredag och det är skönt, dels att jag slutar tidigt plus att det alltid är skönt med helg. Även om jag har en del som jag måste få gjort under helgen, både skolsaker men även andra saker. Vilket ändå ska bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag. 
 
Kram Rebecca

RSS 2.0