Nyår^^


Tja!!
Igår så var vi hos Frida och det var jätte kul. Och så sog jag på klättertjuven och det var bra. Så jag kan rekomendera det att se den.  Idag så var jag och handlade raketer med pappa och det var kul. Vi köpte mycket reketer tills idag då vi ska smälla mycket. Jag kan inte skriva mer just nu för att vi ska åka nu till dom som vi ska fira nyår med. Och nästa gång jag bloggar så är det den 1/1-10. Nu så är det den 31/12-09!! Jag gillar när det är nyår och att men kan smälla raketer.

Kram Rebecca

Roligt^^


Tja!!
Igår så var vi hos mormor och åt pinnekött. Och det var jätte gott. Så när vi var och handlade så var det jätte kul. För dom som vi ska fira nyår med, dom skulle vi handla med och det var jätte roligt för det var bara jag och mammorna som var och handlade, men vi hade roligt iaf. Idag så vaknade jag klockan 10:00 tror jag iaf. Så sen dess så har jag bara lyssnat på musik och dansat lite. Så att jag kan inte skriva mer just nu!! 

Kram Rebecca

Mormor^^


Tja!!
Hinner inte att skriva så mycket idag. Igår så var jag med Madde och Maria och Matilda och vi hade filmkväll. Och det var jätte kul. Idag så var jag och mamma på BC och handlade kläder till mig. Och det var jätte kul. Om tpy 10 min så ska vi iväg och handla mat till nyår. Och sen så ska vi till mormor och äta där. Så jag tror att jag inte kan skriva mer sen. För vi kommer nog att komma hem sent idag.

Kram Rebecca 

Filmkväll^^


Tja!!
Idag så vaknade jag klockan 12:00. Och sen så åkte jag och mamma och handlade kläder till mig på rean. Och sen så åkte vi utt till dom från norge. Fast det är bara 2 som är kvar. Som ska fira nyår med mormor. Nu om typ en timme så ska jag på filmkväll. Och det ska bli jätte kul. Så nu så ska jag gå ner och äta så att jag hinner det innan. Skriver mer om det sen om jag hinner^^!!

Kram Rebecca

Bröllopet^^


Tja!!
Igår så var jag på bröllop och det var kul. För jag och Johanna dansade nästan till varge låt som dom spelade. Jag och Johanna och Jenny hade jätte kul där. Och jag missade när dom spelade Cara Mia med Måns:( För Ellen skulle hem till farmor och farfar så följde jag med dom hem. Men sen så ville jag tillbacka till bröllopet igen. Vi satt och åt i typ 5 timmar räknade jag ut. Och det var ju lite tråkigt att bara sitta och lyssna på tal. Men det var bra tal som dom sa tycket jag.

Kram Rebecca

wii och bröllop^^



Tja!!
Förlåt för att jag inte har kunnat blogga på 2 dagar. Men idag så ska vi på bröllot. Och det ska bli ganska kul. På julafton så fick jag ett wii och jag är jätte glad för mitt wii. När alla från norge var här så var det jätte kul och jag kom sist på rummy när vi spelade igår. Jag är sur för att jag kom sist. Faktiskt så blev det en vit jul på julafton. Men nu så är det ingen snö kvar. Detta får räcka för denna gången med att skriva.

Kram Rebecca

julkappar^^


Tja!!
Nu så har man handlat alla julkappar för i år. Och dansen sitter så jätte bra nu och låten ännu bätter. Idag så var jag och mamma på BC och handlade kläder till mig som jag ska ha på mig på bröllopet. Och min klänning som är jätte fin tycker jag iaf. Men nu så måste jag gå och packa in ett paket till farfar...!! Nu så håller snön på att tina bort;(

Kram Rebecca


Ny bild^^....


Tja!
Idag så har jag inte gjort så mycket eller?
Jag har övat på dansen och sången tills imorgon. Så att nu kan jag den jätte bra. Och så har jag ätigt frukost klockan 11:45 (Sent att äta frukost då eller??)
Och så har jag varigt hos Farmor o Farfar och hjälp dom med att fixa till imorgon. Då vi ska fira jul med dom. och det ska bli jätte kul!! 
Det är och så mycket snö ute idag wiiiiii!!!
På julafton den 24/12 så ska vi fira med dom från Norge. Som kommer imorgon hitt till oss. Ska bli så roligt att träffa dom.  

Kram Rebecca

 

sjunga?


Tja!
Nu så har jag vaknat. och jag är lite trött. Om några dagar typ 1dag så ska vi fira julafton med Pappas släkt. och det ska bli jätte kul. För jag kanske ska sjunga där. 2 låter en julsång och en upptemop låt. Så nu så ska jag öva så att jag kan bli jätte bra. Jag har inte så mycket att skriva mer om idag. Jo, jag ska skriva av en låt nu!! Idag så är det och så snö ute.
//Becca

Hihi...


Tja!
Idag så var vi och köpte gran. Var jätte tråkigt. idag så är det jätte mycket snö ute. På bilden så ser ni väll att det är Måns Zelmerlöw som är Lucia. Haha jag gillar denna bilden väldigt mycket för att den är rolig.
Vecka 7 - 8 så ska jag och mamma och pappa och min bästis och hennes föreldrar åka iväg på en skidresa. Så jag vet inte om jag kan blogga där uppe. Bara så att ni vet. Här kommer fler bilder ifrån när jag träffade Måns Zelmerlöw. Men inte idag kanske i morgon om jag har tid.  
//Becca

16/12-09


Tja!
Nu så har jag nyss vaknat. Och jag är jätte trött. Idag så vet jag inte vad jag ska göra. Igår så var vi på resturang jag och mamma och pappa. Men jag sov mest där. För att jag var jätte trött. Och så kanske jag hade feber. Men jag var inte om jag háde det för att när vi kom hem så var jag ganska bra tror jag. Jag älskar denna bilden som jag har laddat upp. jag kommer aldrig att glömma den 16/12-09!!! För det var då som jag träffade Måns Zelmerlöw<3333333333333333333!!
//Becca

Tja bloggen!


Tjablogen!
Nu så är det jullov. Och det känns jätte skönt. Det snöar ute nu, och det är jätte mysigt. Denna bilden tog Pappa på mig och Måns när jag träffade honom. Jag har fler bilder från när vi var där. Om några dagar så kommer det jätte många gäster till jul. Dom kommer från Norge och det ska bli jätte kul att få träffa dom. Jag har inte träffat dom på ett år typ. Jag hoppas att ni gillar min blogg. Och att ni tycker att jag skriver bra. Glöm inte att komentera!!! 
//Becca  

Måns Zelmerlöw<33

En bild på Måns Zelmerlöw<3333
Jag bara älskar Måns<33333

//Becca

Snö^^<3 och måns zelmerlöw<33


Tja!
Igår (onsdag) på innebandyn och handbollen. I innebandyn så vann 9orna. Och på Handbollen så blev det lika mellan 9orna och lärarna. Igår (onsdag) så var jag och såg Måns Zelmerlöw och det var jätte kul. och så fick jag måns atograf. Och en kram av honom ock det var jätte roligt att träffa Måns och alla andra artisterna. Idag och igår så snöade. och nu pressis så var jag och en kompis ute och åkte pulka. Och det var jätte kul. Jag älskar snö<33!! Och så älskar jag Måns Zelmerlöw<3333

//Becca

3 kompisar^^


Tja!
Kanske en sen bild att ladda in, för de är ju en halloween bild men...men! Idag så var jag med 3 kompisar och vi hade kul. Två av mina kompisar smingkade mig som en fjortis. Och det var kul. Och så snöade det när vi var iskolan. Och vi fick rast just då när det var snö utte. Jag gillar när det snöar!wiiiiii:)!! Så om en dag så ska man gå och se Måns Zelmerlöw!!! Och i morgon så ska man ha en halv dag med mentors gruppen. Och från klockan 13:00 så är det innebandy och handboll. 9or mot lärarna. Ska bil kul att se på innebandy och handboll. 
//Becca 

Tja bloggen!


Tja bloggen!
Idag så var det skola och det var kul, för att jag och 3 kompisar spelade rummy iskolan. Och jag fick 50 poäng.(och det är inte bra att ha mycket poäng.) Nu på kvällen så skulle man vara med en komis med de kunde man inte. Idag så hörde jag att om man äter 10 äpplen om dagen såå får man vitare tänder. Vet ej om jag tror på de. Idag så har jag en ny bild som jag har laddat in. Och jag älskar den. Om 2 dagar så ska man se Måns<333
//Becca 

Kortspel^^


Tja
En gammal bild hoppas att det är okej! Idag nu på kvällen så var jag med 3 kompisar. Och vi spelade rami som är ett kortspel. Och det var jätte kul. Vi sjöng singsistar och det var kul:) Nu så ska jag logga in på Facebook och spela FarmVille. Så ska jag o pappa nog gå en runda ikväll om han vill då^^
//Becca

Snö^^<3


Tja!
Just nu så såg jag att det snöade. Och jag gillar när det snöar jeee!! Igår (lördag) så var jag o mamma och tittade på innebandy och det var jätte kul. Nu så sitter jag här och ska vara på internet och hitta massa fackta om wii, som jag önskar mig i julklapp. På onsdag så ska jag o pappa gå och se Måns Zelmerlöw<33 jag längtar jätte mycket!! På Fredag så slutar man skolan, och de ska bli så jätte skönt att få sova hur länge man vill. Idag så är jag jätte förkyld och har ont i halsen och så hostar jag. Men jag hoppas att man är bra tills på Onsdag!
//Becca 

Pepparkakor


Tja!
Igår (fredag) så var det Idol. Och Erik vann. Och det tycket jag att han skulle göra. Igår (fredag) så sov jag och en kompis över. Och sen på kvällen så kom en annan kompis över. Och vi hade jätte kul. Vi kollade på idol:)! Idag så var jag och mamma på BC och jag köpte en pressent till pappa. Och när vi kom hem så bakade jag o min kompis pepperkakor. Det var riktigt kul!!!!:) Igår så kunde jag inte skriva på bloggen:(
//Becca

Bild?



Hej!!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Men jag och en kompis har blivigt vänner idag iaf. Och det var bra:)
Nu så ska min kompis snart komma till mig för att vi ska va. Imorgon så ska jag och en annan kompis sova över. Ska bli kul:)! Idag på slöjden så blev jag klar med min kudde, så nu ska jag nog slå in den(som en julklapp till....!) Hittade en bild på mitt öga. Som jag tycket kunde passa bra till detta inläget. Igår så la jag upp en bild på mig. Och jag tycker att den bilden är så bra på mig, för att jag älskar den jätte mycket:-)
//Becca

språkval



Hej!
Hihi... jag hittade en gammal bild på mig från i sommras. Nu så har jag pressis kommigt hem från skolan. Och det var inte så kul iskolan idag. För att vi hade ett jätte lång SO pass idag från 8:30 till 11:00. Och så hade vi bild idag och det var ju jätte kul för att vi byggde en gubbe av en telefon och lite andra saker. Vi fick metal och plåt som vi skulle bygga med. Och vår gubbe heter ( jag har glömt vad vi döpte honom till). Jag sa att jag skulle skriva igår men det gjorde jag inte, för att jag han inte att skriva:-) Förlåt för att jag inte skrev igår. Men sen efter engelskan så var det att kolla på ett tv program som började direkt efter engelskan. Nu så ska jag sitta vid datorn och logga in på bliddagboken och kolla vem som har laddat upp bilder idag.
//Becca

ingen bild

Idag så blir det ingen bild.
Men redovisningen gick jätte bra, jag var bara lite närvös innan. Så nu så måste jag gå ner och öva för mitt engelska prov. Så idag så blir det ett kort inlägg, hoppas att det är okej. Skriver mer senare.
//Becca

Kompis o kompis


Tja!

Nu så har min kompis pressis åkt hem. Och vi hade jätte kul idag. Så nu så ska jag bara ta det lungt tills mamma o pappa kommer hem. Nu så ska jag surffa runt lite på internet. Och se var man hittar. Haha jag hittade en bild på mig....! Just nu så kom en kompis till mig, så vi sak vara en stund.
//Becca

"min familj från USA"



Hej!!
När vi var på BC, så skulle ju jag o mamma köpa kläder till mig. Men vi köpte inga kläder utan vi köpte mat till nästa vecka. Så nu så har jag varigt med en kompis och det var jätte kul. Så nu sitter jag här och bloggar. Och lyssnar på musik. Imorgon så är det skola. jag har glömmt att säga att jag har färgat mitt hår(fast det var den 26/10-09). Bara så att ni vet ifall det skulle komma några bilder på mig som brunhårig. På tisdag så ska jag ha ett föredrag om "min familj från USA" som vi har jobbat med iskolan. Ska inte alls bli kul, för en kille som jag inte alls tycker om är där, så jag vill inte. Men jag måste endå.
//Becca

Här kommer bilderna!

Här kommer bilderna från igår!
//Becca

en bild som jag tog innan vi skulle till resturangen.

jag och farmor
        
Min pizza

En bit kvar

Min fanta

Ett träd som jag fottade                             

Heej!



Heej!

Har typ nyss vaknat, och jag är jätte trött. Jag sa att jag skulle ladda in bilderna idag. Men ni får vänta tills efter att jag har ätigt frukost. Idag så kanske jag o mamma ska åka till BC och shoppa kläder till mig. Vad tycker ni att jag ska ha bilden ovan för texten elller nedan för texten?
//Becca

Hejsan!

Hejsan!!
Nu så har jag kommigt hem från resturangen. Men jag orkar inte ladde in bilderna. Så ni får vänta tills imorgon för då så ska jag ladde in dom har jag tängt. Just nu så lyssnar jag på Heavens on fire - Rebecca Jansson. Det var bara tråkigt på resturangen farmor o farfar o pappa satt bara och pratade om massa saker. Så nu så ska jag nog lyssna lite mer på yotube, och sen ska jag gå och lägga mig. Lovar att jag ska ladde in bilderna imorgon!
Ni får en gammal bild på mig.
//Becca

Ny design


Nu så har jag fixat min blogg med en ny design. Så vad tycker ni om den?? Jag gillar det väldigt mycket, men ska någ snart byta till någon annan. Ikäll så ska jag o pappa o farmor o farfar gå och äta pizza på en resturang som heter Pizza hut. Kommer bilder där ifrån senare. Vi höll på med den i typ 2-3 timmar (bloggen och design). Så nu ska jag vara inne på datorn och cahtta med mina kompisar. Och i morgon så kommer mamma hem från Danmark. Dom ska gå på ett tivoli gud vad lyckit jag vill också följa med, men det fick jag inte:(
//Becca

Lördag^^


Ny bild idag. Jag har pressis vaknat och är jätte trött. ska skart gå ner och äta frukost tror jag. Idag så är det lördag och det ät ju så sköna att det är Lördag^^ Mamma har åkt till Danmark, så nu så är det bara jag och pappa hemma denna helgen. Vi ska fixa en ny design! Och det ska bli jätte kul. Idag så fick jag paket kalender och jag fick stift som man kan sätta upp saker på väggen med. Blev glad för att jag trode att det var pärlor, jag ville värkligen inte ha pärlor. Så som tur så var det inte det!!! Hoppas att ni kommer att gilla min nya design. Farmor ringde och frågade mig om jag vill följa med henne på en julmarknad och tilla på kläder. Jag behöver ju nya kläder, men jag ville inte följa med. Skriver mer sen vad som har hänt idag:)
//Becca

Blogg


Idag så har jag inte gjort så mycket. Varigt med två kompisar och vi hade jätte kul, spelade The Sims 2. Så nu så har jag inget att göra förutom att blogga. Men jag vet inte vad jag ska blogga om. Har ni några förslag??
I lilla melodifestivalen 2009 så skulle ju Rebecca ha vunit istället för Ulirk eller??? Jag tycker att Rebecca var jätte bra iallafall. Så nu så lyssnar jag jätte mycket på hennes låt,typ hela tiden.^^
Haha ny bild som jag har laddat in vad tyckr in om den bilden???
//Becca

Sorry ingen bild:(

Sorry ingen bild idag hittade ingen bra bild:(
Idag så var det skola, var väl ganska så kul...vi hade slöjd och jag blev kalar med min kudde på slöjden. Som jag ska ge till någon i julkalpp men vet inte till vem jag ska ge den till.
Har ni några förslag till vem jag ge den till?

Nu så ska jag nog gå och äta lite mellanmål....
Ska öva inför engelska provet till fredag så måste väll öva tills provet som är den 12/12.
//Becca 


RSS 2.0