Kom hem igår^^


Tja!!
Igår så kom vi hem från Melsungen i Tyskland. Jag tycket att det var jätte kul att vara där. På Fredagen så körde vi här ifrån vid 08:00. Sen så var det två timmar till båten från Danmark till Tyskland. Så vi var där vid 10. Sen när vi kom av båten så var det 6 timmar ner till Melsungen. När vi kom ner så chekade vi in på hotellet. Sen så gick vi en runda i Melsungen. Staden var jätte fin och mysig. Sen vid 19:00 så gick vi och åt på en resturang, maten var jätte god. Sen så gick vi och la oss på hotellet.
 
Sen nästa dag (Lördag) hade vi till shopping och kolla runt lite i Melsungen. När klockan var 12:00 så åt vi en super god glass (kommer bilder sen). Sen så körde vi in till Kassel för att kolla mer i affärer sen åt vi mat vid 16:00 och det var jätte gott:) Sen så vid 18:00 så körde vi mot arenan. För att klockan 19:00 så började den stora matchen som vi åkte när för att kolla på. Det var MT Melsungen - TuS N-Lübbecke. Och MT Melsungen vann! Så det var bra:D Sen åkte vi tillbacka till melsungen och då gick vi ut och tog en drink och den var super god. Jag tog en med kokos och apelsin. Sen gick vi och la oss.

Nästa dag (Söndag) hade vi till att köra hem till Sverige och det var lite tråkigt men ändå skönt att komma hem. På vägen hem så körde vi innom Lübeck och där åt vi mat och gick runt och kollade. Innan vi hoppade in i bilden och skulle köra mot båten så köpte vi galss, och det var super god:) Efter det så körde vi hem till Sverige och det gick bra hela resan. Vi var hemma här vi 22:00. Sen när vi kom hem så gick vi och la oss. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Kommentera här...
Postat av: Johanna

Tack för helgen och sällskapet Rebecca, det var skoj!

2011-04-25 @ 16:54:27
URL: http://crystaleyess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0